Mekanikerlærling til Volkswagen Aabenraa

Til Volkswagen Aabenraa søger vi en mekanikerlærling, der i løbet af sin elevtid vil specialisere sig i autobranchen.

Vil du være med til at gøre vores forretning til Danmarks bedste, og brænder du for at levere god kundeservice?

Er du serviceminded, udadvendt og ønsker du at udvikle dig og give dine kunder en unik oplevelse hver eneste dag? – Så er det muligvis dig, vi søger, der sammen med os skal skabe fremtidens Volkswagen forretning.

Hvem er vi?

Volkswagen Aabenraa er begyndt på en ny rejse, med en ny ejerkreds. Så man vil derfor kunne være med til at sætte sit eget præg, og være med på rejsen. Det er vores ambition at levere en enestående oplevelse for vores kunder og derfor har vi sat kundetilfredshed højest på agendaen. I den forbindelse leder vi nu efter en Mekanikerlærling, der brænder for at yde det ypperste og vil gå den ekstra mil for at opnå Danmarks mest tilfredse bil kunder.

Uddannelsesforløbet

Som personvognsmekanikerlærling hos os vil du opnå grundlæggende viden om fejlfinding, reparation og udskiftning af autodele. Ligesom du lærer at justere motorer, bremser og styretøj, samt at finde og rette fejl på bilens elektriske og elektroniske systemer. Du vil, som lærling hos os, lære at tilrettelægge og gennemføre arbejdet systematisk og grundigt efter producentens forskrifter, samt foretage den nødvendige dokumentation som kræves.

Hos Volkswagen Aabenraa råder vi over det mest moderne udstyr, det betyder, at vi også kan foretage reparationer på både el- og hybridbiler, derfor vil du som lærling få muligheden for at arbejde med fremtidens mobilitetsformer.

Skoleforløbet forgår på Mercantec i Viborg på et mærkespecifikt hold. Det betyder, at du får et skoleforløb med et højt teknisk niveau, tilpasset krav og teknologi fra netop vores mærker og værksted.

Hvem er du?

Vigtigst af alt er din personlige holdning til og adfærd overfor dine fremtidige kunder og kolleger. Du er både empatisk og ambitiøs med en ydmyg tilgang til det at lære, og du vil gerne skabe resultater, der ligger væsentligt over gennemsnittet.

Vi forestiller os, at du er vild med biler, har et godt humør, er smilende og har en udpræget ordenssans. Det er vigtigt, at du brænder for at hjælpe dine kolleger samt arbejder for at give vores kunder en unik og relations skabende oplevelse.

Desuden forventer vi at:

  • Du har et stort personligt drive og er selv igangsættende
  • Du er vedholdende og holder, hvad du lover
  • Du er fleksibel
  • Du har kørekort

Lyder dette som noget for dig?

Kontakt da Rune Nørgaard Jensen på mail rujes@vw-aabenraa.dk.

Du er også meget velkommen til at kigge forbi og aflevere din ansøgning personligt i butikken.