Golf Variant - plads til det hele

Golf er klar i en stationcarudgave. Den helt nye Golf Variant er alsidig og dynamisk – præcis som du er! Udvendigt er den helt tydeligt en Variant, og indvendigt har den alle de digitale friheder fra Golf – digital og fleksibel. Så den er præcis for dig, hvis du går efter mere plads til familien, men ikke vil gå glip af den velkendte Golf-følelse.

Hent prisliste for Golf Variant


Mere Golf end nogensinde før
Mere Golf – det betyder mere plads, flere digitale features, mere stil. Og det er lige præcis det, der gør Golf Variant til den bil, som gør, at du kan få mere ud af din dagligdag. Du kan udnytte de forbedrede pladsforhold til bagage og passagerer, du kan koble flere enheder end nogensinde før op med din bil – og du kan hele generelt nyde godt af et fremskridt, som ikke gør livet mere komplekst, men meget nemmere.

Mere wow-effekt
En stationcar behøver ikke at være et kompromis mellem funktion og følelser. Det beviser Golf Variant R-Line, ved at den giver dig det bedste på begge områder: masser af plads til familie, venner og forretning – samtidig med et begejstrende sportsligt design. Så kan du foretage dig en masse forskellige ting og samtidig gøre indtryk undervejs.

Mere velvære
Allerede udefra ser man, at den har endnu mere at byde på indvendigt. Uanset om det er ambientebelysningen, det 3-zoners Climatronic (ekstraudstyr) eller en lang række onlinetjenester og førerassistentsystemer – i Golf Variant føler fremtiden sig allerede hjemme i dag. Og du som fører kan køre helt afslappet. Uanset hvilket ekstraudstyr du ønsker dig i din nye Golf Variant – der er helt sikkert plads nok.

Læs mere om Golf Variant


Større udvalg – find din Golf Variant
Golf Variant er ikke kun fleksibel, når du kører i den, men allerede før. For de fire udstyrslinjer Golf, Life, Style og R-Line garanterer, at der også findes en passende model til dig. Så din nye Golf Variant også virkelig er præcis DIN nye Golf Variant.

Byg din Golf Variant

*Golf Variant Life 1,5 TSI 130 hk 6 trins manuel. Forbrug v. bl. kørsel: 18,2 km/l. CO2-udslip 123 g/km. A+ Bilen er vist med ekstraudstyr.