Touran. Med 7 sæder.

Touran PLUS

Touran fås nu i modellen Touran PLUS, som foruden at indeholde rigtig meget brugbart udstyr også kommer til en attraktiv kampagnepris. Touran PLUS tilbydes i både Comfortline og Highline i to motorer, som begge er med DSG. 1,5 TSI 150 hk og 2,0 TDI 150 hk.

Touran Comfortline PLUS er udstyret som Touran Comfortline, dog desuden med:

  • App Connect
  • DK Pakke (Parkeringssensorer for og bag og kromlister ved sideruderne)

Touran Highline PLUS er udstyret som Touran Highline, dog desuden med:

  • App Connect
  • DK Komfortpakke 2 (Parkeringssensorer for og bag, el-klapbare sidespejle, køreprofilindstilling og ErgoComfort førersæde med lændestøtte og massage) 

Læs mere om Touran PLUS 


Et godt udseende er ikke alt
En Touran kan være nok så smuk uden på, men en Touran skal først og fremmest opfylde behovet for funktionalitet, rummelighed og fleksibilitet for føreren plus seks passagerer. Interiøret i Touran er mere indbydende og stilrent, instrumentbordet er lavere og har fået mere personbilspræg over sig med et mere førerorienteret design. I midten af instrumentbordet finder du radiosystemet Composition Media med 6,5” touchskærm, SD-slot, 8 højttalere, Bluetooth og USB.

Balancen mellem rummelighed, funktionalitet og fleksibilitet har gjort Touran til en succes, men her sætter Touran igen standarden. 130 mm ekstra længde, hvoraf de 113 mm er mellem akslerne, giver mere benplads, og det nye Fold-Flat-sædesystem med Easy-Entry øger fleksibiliteten og er mere brugervenligt.

Touran, den sikreste i klassen
Touran er af Euro NCAP kåret som den sikreste i klassen for kompakte MPV’er. Bilens omfattende sikkerhedskoncept gør Touran til en af de mest kollisionssikre biler introduceret i 2015.

Touran gennemgik Euro NCAP’s strenge kollisionstests tilbage i september og opnåede topkarakteren fem stjerner. Karakteren er det samlede resultat af fire underkategorier af tests: beskyttelse af voksne og børn i bilen, beskyttelse af fodgængere ved kollision og assistentsystemer.

Kravene i Euro NCAP’s kollisionstests blev strammet igen i 2015. Specielt introduktionen af en ekstra frontal kollisionstest, hvor hele fronten af bilen kolliderer med en massiv blok, satte ekstra fokus på passagernes sikkerhed. Den nye Touran demonstrerede, at den var klædt ordentlig på til også at kunne klare denne type test. Blandt det omfattende standardmonterede sikkerhedsudstyr i Touran kan nævnes Precrash (strammer automatisk seler og lukker vinduer, når kritiske situationer registreres), elektronisk stabiliseringssystem med integreret kontrastyring, Multikollisionsbremse (aktiverer automatisk bremser ved kollision og reducerer risiko for udskridning og yderligere kollision), 7 airbags og træthedsregistrering.

Læs hele testen https://www.euroncap.com/en/results/vw/touran/20975 

Se vores andre familiebiler

 

 

Kontakt os

Touran PLUS. Forbrug ved blandet kørsel: 14,7 -17,9. CO2-udslip: 147-156 g/km. A-B. Bilen er vist med ekstraudstyr. 

271.396,-