Sådan forholder vi os til Coronavirus

Fra d. 1. marts er det igen muligt at besøge vores Volkswagen Forhandlere, som alle følger de regionale retningslinjer for COVID-19.
For at du kan kigge nærmere på din ønskede Volkswagen i trygge og sikre rammer, tilbyder vi nu også muligheden for at booke en salgsrådgiver. Læs mere om booking af salgsrådgiver nedenfor. 

 Vores værksteder holder åbent som normalt, så du stadig kan aflevere din bil på værkstedet. Ligeledes prioriterer vi biler indenfor beredskabet og biler indenfor samfundskritiske erhverv.

Kunde på værkstedet
Du kan få foretaget arbejde på værkstedet. For alles skyld tager vi vores forholdsregler som eksempelvis:

  • Du kan aflevere bilnøgle i en nøgleboks eller nøgleindkast i stedet for at møde op ved indskrivningen.
  • Medarbejdere, der servicerer din bil, bærer handsker.
  • Bilnøgler renses efter endt brug.
  • Afhentning og levering af bil på hjemmeadresse tilbydes så vidt, det er muligt. Har du spørgsmål eller ønsker til ovenstående, så kontakt os på tlf. eller mail.

Book en salgsrådgiver
For at du kan kigge nærmere på din ønskede Volkswagen i trygge og sikre rammer, tilbyder vi muligheden for at booke en salgsrådgiver. Sammen med salgsrådgiveren kan få besvaret dine spørgsmål og blive endnu klogere på netop den model, som du er interesseret i. Læs mere her.

94ad8e95-021b-4e13-9266-8a6151d99732_637197004718887250.jpg

__________________________________________________________________________________________________________

For at sikre vi hele tiden er i drift og kan servicere privatkunder og erhvervskunder ligesom vigtige instanser som Udrykningskøretøjer, Politi, Militær m.fl. har vi opdelt medarbejdere på værkstedet i to hold, der skiftes til at hhv. være på arbejde og holde fri. På denne vis sikrer vi højt niveau af service og tilgængelighed. Det er godt for kunderne og os.

Myndighedernes anbefalinger til ekstra hygiejne, kantinedrift, løbende check af evt. sygdomssymptomer med videre efterfølger vi.

Vi holder os løbende opdateret på de nyeste retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen.

Hvis du har nogen spørgsmål eller lignende, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Kontakt os