Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Aabenraa, fra Volkswagen og fra verden omkring os.
12186d6f-62b1-4035-ba08-d0ec154687cc_636978338391393515.jpg

Volkswagen ID.3 - få en gennemgang her

Volkswagens danske pressechef Thomas Hjortshøj giver dig i denne video et hurtigt overblik over finesserne i den banebrydende ID.3.

Oplev den nye Tiguan

Den nye Tiguan giver dig nye muligheder og er alt andet end almindelig. Glæd dig til komfort og teknologi og mulighed for ekstraudstyr som Travel Assist, IQ.Light og induktiv opladning af telefonen.

Forrygende køreegenskaber

Kuffert og Kørehandsker's Henrik Dreboldt følger nu op på hans førstehåndsindtryk i forrige måned, efter han har haft en hel uge til at gå Volkswagen ID.3 efter i sømmene.

På ferie i Volkswagen California

Mød familien Simonsen og deres Volkswagen California. I denne video fortæller de om deres erfaringer med bilen, og det at rejse sammen som familie.

Kender du biltypen?

Hvilken bil skal du vælge, hvordan skal den finansieres og hvordan passer du på den? Volkswagen hjælper dig med at træffe den rigtige beslutning.

Mere dynamisk, mere digital – ny Tiguan fra 394.995 kr.

Tiguan er den mest solgte SUV i Europa, og nu introduceres en ny gennemgribende opdateret version, der skal holde den populære SUV på toppen. Udover et skarpere og mere raffineret design byder den nye

Rejsebreve fra Artemis

Volkswagen Aabenraa og Volkswagen Sønderborg har lavet en sponsoraftale med Freja Uekermann.